Γιατί το επόμενο σας κατάστημα πρέπει να είναι ένα E-shop!

You are here

Έχετε ψωνίσει ποτέ κάποιο προϊόν online; Ακόμα κι αν δεν έχετε προβεί εσείς οι ίδιοι σε μια τέτοια αγορά υπάρχουν σίγουρα άτομα στον περίγυρο σας που το έχουν κάνει και αυτό γιατί, οι Έλληνες online καταναλωτές αυξάνονται ραγδαία με την πάροδο του χρόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του εργαστηρίου ηλεκτρονικού εμπορίου, ένας από τους κύριους λόγους της χρήσης του internet είναι η online έρευνα αγοράς  και η σύγκριση τιμών (74%), υπηρεσίες που στηρίζουν κατά κόρον τις online αγορές.

Με δεδομένα αυτά τα στοιχεία, έχει έρθει η ώρα  να δημιουργήσετε κι εσείς το online κατάστημα της επιχείρησης σας και σας παραθέτουμε τους λόγους για να προβείτε σε μια τέτοια ενέργεια.

  1. Οι αποστάσεις εκμηδενίζονται

Δεν έχει σημασία σε ποια πόλη, περιοχή ή ακόμα και χώρα βρίσκεται το φυσικό σας κατάστημα. Mε την δημιουργία ενός e-shop μπορείτε να προσεγγίσετε χιλιάδες – ή και περισσότερους- πελάτες και από μακρινότερες γεωγραφικές περιοχές που δεν θα μπορούσαν να έρθουν στο κατάστημα σας, τώρα όμως αγοράζουν μέσα από την οθόνη τους.

  1. Shopping 24/7

Προφανώς ένα e-shop δεν έχει το ωράριο του φυσικού σας καταστήματος, είναι πάντα διαθέσιμο στους πελάτες σας. Έτσι, αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι από την επιχείρηση σας στις 12 το βράδυ ή την Κυριακή, πλέον μπορεί.

  1. Είναι πιο οικονομικό από ένα φυσικό υποκατάστημα.

Η κατασκευή ενός σύγχρονου e-shop είναι σίγουρα λιγότερο δαπανηρή από την δημιουργία ενός φυσικού καταστήματος και πλέον μπορεί να αποφέρει τα ίδια ή ακόμα και περισσότερα κέρδη. Η έννοια της ελαχιστοποίησης του κόστους με το μέγιστο αποτέλεσμα συνδέεται με το concept ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

  1. Εδραιώνει την online παρουσία σας.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη μια πετυχημένη εταιρική ιστοσελίδα γνωρίζετε ήδη ότι η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρική σας ταυτότητα. Η δημιουργία ενός e-shop σήμερα, αποτελεί την ολοκλήρωση της παρουσία σας και της εδραίωσης σας στον digital εμπορικό κόσμο.

  1. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πιο εύκολη

Ο κάθε πελάτης σας μπορεί στο e-shop να βρει συγκεντρωμένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ένα προϊόν που τον ενδιαφέρει. Οι τιμές, οι περιγραφές των προϊόντων και ο τρόπος χρήσης είναι όλα μπροστά στην οθόνη του και μπορεί να αποκτήσει αυτό που θέλει πατώντας απλώς ένα κλικ.

  1. Η online διαφήμιση αποκτά ξεκάθαρο στόχο

Για τα conversions και την σημασία τους σε ένα έχουμε μιλήσει εδώ, τι συμβαίνει όμως όταν ο κύριος στόχος μια ιστοσελίδας από μια επίσκεψη είναι η αγορά; Η δημιουργία ενός e-shop δίνει ξεκάθαρο στόχο τόσο στην εταιρική ιστοσελίδα όσο και στις διαφημιστικές καμπάνιες σας.

  1. Η προώθηση της επιχείρησης σας είναι ευκολότερη.

Σκεφτείτε τι χρειάζεται για να προωθήσετε το φυσικό σας κατάστημα, υπάρχουν όρια τόσο γεωγραφικά όσο και κόστους. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα όμως, αυτά τα όρια δεν υπάρχουν. Νέοι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν το e-shop σας κάνοντας απλώς μια αναζήτηση ή ακόμα πιο απλά βλέποντας μια online διαφήμιση. Η ανάπτυξη της επιχείρησης σας ηλεκτρονικά σας επιτρέπει να γνωστοποιήσετε την παρουσία σας σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

Γνωρίζουμε όμως πως όλα τα παραπάνω είναι αρκετά θεωρητικά και χρειάζεστε κάποιον ειδικό για την πρακτική εφαρμογή.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με την re.compile για να αναλάβουμε εμείς την δημιουργία του δικού σας eshop!